Reconeixement a Anna Buxó per la seva trajectòria esportiva

Anna Buxó ha rebut un reconeixement per part de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, després que aquest maig s'hagi proclamat campiona al mundial d'Hyrox en la categoria de la seva edat. La pròxima temporada Buxó espera repetir alguns dels seus èxits.

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat un acte per reconèixer la trajectòria professional de l'esportista d'hyrox Anna Buxó. Recentment, l'empordanesa va debutar al campionat del món a Manchester, a Anglaterra i va quedar primera en la seva franja d'edat i en l'àmbit espanyol també va ser la primera d'entre totes les participants. Buxó s'ha mostrat satisfeta i il·lusionada per aquest reconeixement pel seu esforç i bons resultats.

L'Hyrox és una nova competició de fitness que ha aparegut fa relativament pocs anys, el 2018 a Alemanya. Combina 8 quilòmetres de córrer amb 8 exercicis determinats.

Buxó compagina la seva feina com a tècnica al Complex Esportiu Piscina La Corxera i de regidora a l'oposició a l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro amb els entremetents de crossift. En la pròxima temporada espera tornar a repetir alguns dels seus èxits. De moment, a partir del setembre tornen a arrencar les competicions, a Madrid, Valencià i Barcelona i ho farà enguany amb l'ajuda econòmica de diversos espònsors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports