La 13a travessa solidària 'Neda el Món Illes Medes' tornarà a omplir l'Estartit

Aquest diumenge 8 de maig l'Estartit tornarà a ser seu de la travessia solidària 'Neda el Món Illes Medes', un esdeveniment esportiu en aigües obertes que destina el 100% dels beneficis a la Marató de TV3. Enguany arriba a la 13a edició. 

Fer esport, ser solidari i gaudir d'un dels espais d'interès natural més importants de la Mediterrània com són les Illes Medes i el seu entorn. Tot això ho ofereix per 13è any la 'Neda el Món Illes Medes'. Un esdeveniment esportiu en aigües obertes que va néixer principalment amb l'objectiu de recaptar fons en favor a La Marató de TV3 i que ja està totalment consolidat a l'Estartit. 

La prova destina el 100% dels beneficis a la Marató de TV3. La suma de les dotze edicions anteriors ha assolit una xifra de recaptació de més de 23 mil euros.

La tretzena edició esdevindrà aquest diumenge i, després de dos anys, es preveu tornar a arribar a assolir xifres d'entre 600 i 700 participants. 

Aquest 2022 l'esdeveniment ha fet un salt qualitatiu oferint l'oportunitat de ser partícip de la prova a qualsevol persona, des dels més experimentats fins als que tot just aposten per iniciar-se al món de les travesses. Ho fa deixant escollir entre tres distàncies segons el nivell de natació. Els diferents recorreguts són un de 5,1 km, un de 3,9 km i l'últim, d'1,7 km. 

També hi haurà proves de 50, 100 i 200 metres pels més petits i petites de casa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports