El Corredor Mató Palafrugell toca fons

Data: 18/12/2019

Intervé: Xevi Garcia, Entrenador Corredor Mató Palafrugell - VÍDEO EN PROCÉS

Xevi Garcia insinua decisions dràstiques després del 3 a 7

El Corredor Mató Palafrugell va tocar fons amb un dur correctiu contra el Rigat Igualada que el va superar en totes les facetes del joc i un contundent 3-7. Els homes de Xevi Garcia mai van estar dins el partit i només van inquietar els anoiencs a mig partit quan la remuntada ja es preveia titànica.

L'inici del partit va ser un vendaval de l'Igualada que ja va demostrar la seva categoria al minut tres amb el primer gol del partit obra de Méndez. El mateix jugador que va fer el 2-0 un minut més tard. Sense reaccionar el blanc-i-negres van encaixar un altre gol al minut 11 obra del mateix Méndez.

Els millors minuts del Corredor Mató

Amb 3-0 al marcador els anoiencs van calmar el seu joc coincidint amb els millors minuts locals. Malgrat tot Bernat Yeste va fer el 0-4 al minut 7.  El gol de l'honor local va arribar a falta de sis minuts per acabar la primera part obra de Borja.

Amb la represa els Palafrugellencs van seguir apretant però l'Igualada va deixar les coses ben clares amb l'1-5 als cinc minuts obra de Sergi Pla. Els homes de Xevi Garcia van començar a jugar a la babalà i l'Igualada va aprofitar per fer el 1-6 obra de Jordi Méndez el minut 12.

Amb un punt d'honor Ferran Garcia va fer el 2-6 a deu minuts del final però quan els blanc-i -negres tornaven a inquietar un xic la porteria rival Cèsar Vives feia el 2-7 pocs minuts després.

L'enfrontament va acabar amb un penal al darrer segon transformat per Sergi Canet que situava el 3-7 defintiu al marcador.

Proper partit a vida o mort

El tècnic palafrugellenc va acabar molest amb la manca d'intensitat del partit i els errors i va insinuar canvis profunds si no hi ha una reacció. El proper partit, per tant, és a vida o mort. Comença la segona volta i ho fa a casa davant del Vic.