Palafrugell suspèn el Míting Internacional d'Atletisme 2020

Aquest proper 23 de maig l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès hauria d'haver estat ple d'atletes d'arreu del món competint per assolir les seves millors marques i fer-se amb la 28a edició del Míting Internacional d'Atletisme. En canvi, es veurà buit i amb les portes tancades degut a la decisió que s'ha hagut de prendre l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Palafrugell de posposar l'esdeveniment davant la incertesa provocada pel Covid-19 i la seva afectació a nivell global.  

Al llarg de les seves edicions, el Míting de Palafrugell s’ha convertit en bressol de campions i campiones. Més de 6.000 atletes de 101 països de tots els continents han estat representats en les 27 edicions que s’ha realitzat. Entre els participants consten un elevat nombre d’atletes que posteriorment han assolit l’elit internacional. És el cas de Ruth Beitia, campiona olímpica a Rio de Janeiro 2016 i considerada la millor atleta espanyola de tots els temps; Adel Mechaal, que va participar en el Míting en la categoria infantil; o Esther Guerrero, actualment la millor migfondista estatal. 

Aquesta competició es va fer a Palafrugell per primer cop l’any 1992. Des d’aleshores s’ha disputat cada any, excepte el 2011 degut a la crisi econòmica. L'edició d'enguany passarà a celebrar-se la primavera de l'any 2021. La data exacta encara s'ha de concretar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports