L'AD Guíxols aposta per fer servir la classificació de la primera volta i poder pujar a 1ª

INTERVÉ: Jordi Cambronero, president de l'AD Guíxols

La Federació Catalana de Futbol dona per acabades totes les competicions i ara resta arribar a una decisió respecte què passa amb els possibles ascensos i descensos de categoria. Durant les properes setmanes s'establirà una ronda de consultes amb els clubs per conèixer la seva opinió abans d'una resolució definitva. 

Un dels clubs que n'està més pendent al Baix Empordà és l'AD Guíxols, al Grup 1 de 2ª Catalana. Els de Sant Feliu són segons a dos punts del primer, el Bescanó. De fet a l'última jornada que es va disputar, la 23, els dos conjunts es van enfrontar i la victòria dels del Gironès va fer que s'intercanviessin un liderat fins aleshores a les mans del Guíxols. La direcció del club ganxó veu com a absolutament lògic que s'hagi acabat el futbol per aquesta temporada però creu també que si s'han de determinar ascensos l'opció més justa seria agafar només els resultats de la primera volta o calcular un coeficient segons la trajectòria. No fa falta dir que van arribar a l'equador de la competició com a campions d'hivern. 

La mateixa junta directiva del Guíxols gestiona el Vilartagues, a 3ª Catalana, i l'Escola de Futbol Sant Feliu. En aquests dos casos no els preocupa tant en quina situació queden els seus equips, i és que es troben en posicions intermitges de les respectives taules.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports