La Volcat Costa Brava presenta els recorreguts de l'edició 2022

El cap de setmana del 19 i el 20 de març Calonge i Sant Antoni es tornaran a omplir de ciclistes i bicicletes que estaran disputant la VolCat Costa Brava.

A falta de poc més de dos mesos de l'esdeveniment, l'organització ha presentat els recorreguts de l'edició d'enguany, que han estat dissenyats perquè els bikers gaudeixin al màxim sobre la bicicleta passant pels millors camins ciclables del territori.

La primera etapa de la Volcat serà de 65 quilòmetres i 1.700 metres de desnivell. Transcorrerà per la part Oest del massís de les Gavarres, on els corredors es trobaran amb un terreny humit i amb una vegetació densa. Aquest tram consta de pujades i baixades més llargues i constants que transcorreran per tota mena de senders, camins, pistes i rieres. En algunes zones es podrà rodar ràpidament i en grup, mentre que d'altre seran més lentes i tècniques.

La segona etapa seran 60 quilòmetres amb 1.650 metres de desnivell. En aquest cas esdevindrà a la zona est del massís de les Gavarres, amb sortida i arribada a Calonge. El recorregut d'aquesta etapa és un traçat exigent amb fortes rampes de pujada seguides de baixades i corriols. El terreny generalment serà llis, però també descobriran camins trencats amb pedres.

Aquesta segona etapa passa per punts emblemàtics com l'ermita de Santa Coloma de Fitor, la Carbonera de Forallac o el Puig Cargol. Aquest darrer serà el punt més alt de l'etapa.

Les inscripcions encara estan obertes i es troben a un preu especial fins al 20 de gener.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports