El bon temps ha acompanyat la travessia No a la fred 2024

Com ja és tradició, el Club Aquàtic Xaloc comença l'any amb la travessia "No a la fred". Una prova que s'ha consolidat a Sant Feliu de Guíxols amb participants de la ciutat, però també vinguts de fora. El club aspirava a superar les 160 inscripcions i han aconseguit el seu objectiu. 

En total han estat prop de 180 nedadors i nedadores els que han decidit participar en la Travessia "No a la Fred" 2024. Una prova no competitiva que arriba a la 13a edició i que s'ha convertit en una de les proves fixes del mes de gener a Sant Feliu de Guíxols. El seu atractiu principal és nedar pel Freu.

Des de les 10 del matí ja s'han vist els primers nadadors al Passeig Rius i Calvet. Molts d'ells amb neoprè, però d'altres que han entrat a l'aigua només amb banyador. Entre els participants, gent que ja hi ha participat edicions anteriors i altres que ho han fet per primera vegada.

A diferència d'anys anteriors, aquest 2024 ha presentat unes condicions meteorològiques idíl·liques. Un mar amb poques onades i una temperatura agradable a l'exterior. Això sí. Els primers minuts dins l'aigua sempre són els més difícils.

Un dels participants d'aquest any ha estat en Miquel Sunyer. Ell ha fet grans travessies com l'Estret de Gibraltar i el Canal de la Mànega. Travessies com la No a la fred són un gran atractiu per fer natació en aigües obertes el mes de gener.

Sant Feliu sempre comença l'any amb proves esportives consolidades al calendari que mostren el potencial esportiu de la ciutat.

Una travessia que manté el nombre de nedadors i que dona el tret de sortida a les activitats del CA Xaloc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports