El Palamós rescindeix el contracte a Bonaventura i Barrera que marxa fent una estripada mo

Palamós

Data: 02/01/2018

Any nou, vida nova al Palamós. El Degà començarà el 2018 sense dues de les cares habituals del 2017 i amb una estripada monumental d'un dels jugadors que marxa de l'equip. El club ha donat baixa a Marc Bonaventura i Narcís Barrera. 

Marc Bonaventura va arribar al club fa un any en el mercat d'hivern i ha estat un dels jugadors més utilitzats per Vicenç Fernández aquest primer tram de temporada. El banyolí ha jugat en  15 de les 19 jornades disputades i s'ha convertit en el segon màxim golejador de l'equip després de Marc Medina, amb 4 gols. 
 
Narcís Barrera ha estat un habitual a l'equip els darrers 3 anys i marxa enfadadíssim amb la gestió de Joan Pau Pérez contra qui buida el pap en una carta publicada a les xarxes socials.  Barrera acusa el màxim mandatari del club de fer i desfer el que vol i ve a dir que Fernández és un titella de la Junta que no té ni veu ni vot i es sotmet als desitjos del President per mantenir el càrrec. 
 
La missiva, duríssima però reflexionada i escrita en fred, assegura que els jugadors es senten abandonats per una Junta Directiva que no els recolza i un President que pren decisions esportives sense tenir en compte el parer del cos tècnic. De fet treu pit assegurant que tres de les baixes d'enguany, Cornellà, Bonaventura i ell mateix han  disputat el 70% dels partits i eren considerats "imprescindibles" per l'entrenador. 
 
Barrera revela que Vicenç Fernández està a la corda fluixa des del mes d'octubre i que no va jugar el darrer partit contra el Terrassa per ordres directes del President.   També que la temporada passada van patir molts enderreriments en el cobrament de les nòmines que no van denunciar per respecte al club. 
 
El jugador critica la planificació d'una temporada en la que el Palamós va ser dels darrers equips en tenir confirmat un entrenador i lamenta que molts jugadors van haver de firmar la renovació sense saber qui dirigiria el cos tècnic. 
 
En contraposició a aquesta estripada monumental, Barrera elogia Joan Màrmol, de qui diu va sortir per la porta del darrere malgrat haver ajudat a la victòria electoral de Joan Pau Pérez ara fa dos anys i haver apostat de forma real i comprovable pels Juvenils i el club. 
 
Barrera explica que els jugadors intenten aïllar-se dels problemes i que fa aquesta reflexió perquè creu que ajudarà el club. 
 
Amb aquesta maror al Municipal la direcció esportiva segueix restrejant el mercat en busca de jugadors que puguin suplir les dues baixes i saccesjar un equip que està amb l'aigua al coll, dissetè, coquetejant perillosament amb el descens. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports