Gespa canviada al camp de futbol 11 de Palamós

Gespa canviada al camp de futbol 11 de Palamós
Palamós

Data: 04/01/2019

Aquesta setmana han finalitzat les tasques de substitució de la gespa artificial al camp de futbol 11, ubicat a la zona esportiva Josep Massot i Sais,
annexe a l’estadi Palamós-Costa Brava.

Ahir feia just un mes que es van iniciar aquestes tasques de substitució i a dia d’avui ja estan enllestides perquè, a partir de dilluns, tornant de les vacances de Nadal, els diferents equips de futbol puguin reprendre la seva activitat habitual.

Durant el període d’instal·lació, els equips de les categories prebenjamí, benjamí i aleví han entrenat al camp de futbol 7 de les instal·lacions
esportives Josep Massot i Sais. Les categories superiors ho han fet en els camps de futbol del municipi de Mont-ras, i també a Palafrugell.

La gespa, de nova generació
La gespa que s’ha substuït tenia més de quinze anys, la qual cosa havia quedat molt desgastada per la seva alta utilització i era necessari renovar-la.
La nova gespa instal·lada és de nova generació, elaborada amb monofilament de polietilè, de 45 mil·límetres d’alçada. S’ha col·locat sobre una base elàstica que dona com a resultat una superfície tova a tot el camp, millorant així la pràctica esportiva i donant qualitat al joc.

Les tasques d’instal·lació han estat a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost ha estat de 133.406,36 €, dels quals una part seran aportats mitjançant subvenció per part de la Diputació de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports