Palamós presenta el Gran Fondo David de la Cruz de Ciclisme

Palamós

Data: 05/12/2018

Palamós acollirà el proper mes de maig la marxa cicloturista We Are De La Cruz. Un esdeveniment esportiu patrocinat pel ciclista professional del Sky David de la Cruz i que tindrà tres categories diferents per tal de fer-la el més popular possible.

El contrarellotgista i escalador ha participat en la presentació d'un esdeveniment esportiu que vol mostrar els atractius de la Costa Brava per la pràctica esportiva i que tindrà diferents modalitats adaptades a tots els nivells d'exigtència.

El Gran Fondo David de la Cruz es farà el 5 de maig i comptarà amb tres recorreguts de 119, 167 i 219 quilòmetres i a la vigília es farà la fira del corredor. Les inscripcions a l'esdeveniment es podran formalitzar a partir del 15 de gener.

El prestigi de la Costa Brava

L'Ajuntament de Palamós, concsicent que el ciclisme s'ha convertit en un atractiu sobretot en temporada baixa, ha beneït i recolzat l'esdeveniment esportiu. L'esdeveniment també neix a redós del Club Ciclista Palafrugell, amb qui De la Cruz té vinculació. S'ha escollit Palamós per les instal·lacions esportives i serveis als participants, com els aparcaments disponibles.

El corredor del Team Sky David de la Cruz és natural de Sabadell encara que manté un estret arrelament amb la Costa Brava, lloc d’entrenament habitual per a les seves grans fites i on ha viscut els darrers anys.

Va arribar a ser professional el 2010 i des de llavors ha guanyat etapes de La Vuelta, la París Niça, la Volta al País Basc i la Volta a Andalusia. També és internacional per Espanya sota les ordres del recentment campió del món Alejandro Valverde.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports