Presentació del VIII Open Internacional WTA 125 Femení Sol Gironès a la Bisbal d'Empordà

D'entre les principals novetats del torneig internacional d'enguany, s'hi troba el canvi de dates: El torneig es farà entre l'1 i el 7 d'abril a les instal·lacions del Club Esportiu de Tenis La Bisbal. Altrament, amb la intenció d'augmentar la col·laboració entre entitat esportiva organitzadora i consistori bisbalenc, es treballarà en una mostra de ceràmica que serà exposada a les instal·lacions del club. Amb la intenció d'aprofitar l'impacte de la competició per ressaltar la tradició ceramista de la ciutat.

El Club Esportiu de Tenis La Bisbal torna a acollir, un any més, el seu torneig internacional de tennis femení. Serà la vuitena edició del torneig, que manté la categoria de WTA Tour 125 que va estrenar l’any passat i que va ser tot un èxit. En aquesta edició també es jugaran, paral·lelament, les competicions individuals i de dobles. La principal novetat d’enguany, però, és el canvi de dates. El torneig es farà entre l’1 i el 7 d’abril a les instal·lacions del club. Amb aquest canvi, el torneig espera poder rebre encara més tennistes del Top 100.

La Sala de Plens de l'Ajuntament de la Bisbal ha estat l'espai per presentar oficialment el torneig amb bona part de l’equip de govern, personalitats representatives de la directiva del torneig, del Club Esportiu de Tenis La Bisbal i empresa patrocinadora, Sol Gironès. Xavier Ponsatí, director del Club de Tenis La Bisbal, ha fet un agraïment al consistori per la seva col·laboració, alhora que ha destacat que és el primer cop que la competició es presenta al municipi.

Al seu torn l’alcalde Òscar Aparicio, a més de posar en valor la bona col·laboració entre el consistori bisbalenc i el club esportiu, ha explicat que enguany acollirà una mostra de ceràmica de la Bisbal «per tal de trobar sinergies i aprofitar l’impacte de la competició».

El torneig de la Bisbal es jugarà en les dues pistes principals del Club Esportiu. Tothom qui vulgui assistir al torneig ho podrà fer de forma gratuïta, i podrà veure els partits des de les grades que es col·locaran davant de les pistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports