Tornen les competicions de futbol base i amateur amb públic als camps

INTERVÉ: David Puig, president de l'Aro CE

Els camps de futbol s'han tornat a omplir de nens, nenes, pares i mares aquest cap de setmana del 20 i 21 de març amb la tornada de les competicions federades amateurs i juvenils. Els clubs ho valoren molt positivament i manifesten les ganes que tenien de tornar a veure activitat de competició a les seves instal·lacions.

La temporada s'ha vist reduïda a una sola volta i finalitzarà, en funció del nombre d'equips inscrits en cada una de les categories i lligues, entre finals del mes de maig i finals del mes de juny. Tot i ser un any atípic en què els jugadors i jugadores hauran competit la meitat de partits de l'habitual i en què els rivals es veuran les cares una sola vegada, hi seguiran havent ascensos i descensos.

La bola doncs torna a rodar a la gespa dels camps i estadis, i amb aquesta, ha tornat també el públic que, això sí, és limitat pel que fa a l'aforament, i han de complir amb les distàncies de seguretat, dur mascareta, fer ús de gel hidroalcohòlic al moment d'entrar a les instal·lacions. També es pren la temperatura tant als assistents com als i les futbolistes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports