El Palamós CF fa un balanç molt positiu de la temporada

Palamós

Data: 07/06/2023

El Palamós CF fa un balanç molt positiu de la temporada amb l'ascens a la Superlliga Catalana i acabar subcampions a l'última jornada. El repte ara del club degà de Catalunya és establir-se a la nova categoria sobretot pel que fa a l'àmbit econòmic.

El Palamós CF ha completat una molt bona temporada amb l'ascens a la Superlliga Catalana i acabar subcampions a l'última jornada.

El president del club, Toni Heras, reconeix que no esperava aconseguir aquests èxits a principi de temporada, tot i que la il·lusió sempre havia estat i finalment ha pogut fer-se realitat.

Tot i els bons resultats obtinguts, la temporada no ha estat del tot regular, ja que durant les primeres jornades l'equip palamosí va patir molt, amb una mala ratxa de resultats, fins al punt que la junta directiva va decidir destituir l'entrenador Joan Bayona. Va ser amb l'arribada del nou tècnic, Àlex Redondo, que el club degà de Catalunya, va començar a millorar i ser més regular amb una bona dinàmica de resultats sense conèixer la derrota.

De cara a la pròxima temporada, el president del club palamosí, considera que hi haurà renovacions i possibles fixatges, tot i que de moment no hi ha res confirmat.

Toni Heras, finalment reconeix que repetir una temporada exitosa com aquesta i en una categoria superior, serà difícil, però il·lusió i ganes no hi faltaran.

El repte ara del Palamós CF és establir-se a la nova categoria, sobretot en l'àmbit econòmic, ja que suposa un sobrecost en totes les àrees, sobretot pel que fa als desplaçaments i també per fer una plantilla tan competitiva com sigui possible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports