La X Fira del Vehicle d'Ocasió i Low Cost aposta per un nou apartat de caravàning i camper

INTERVÉ: Arturo Prades, regidor de promoció econòmica 

Tots aquests cotxes formen part de l'exposició de la X Fira del Vehicle d'Ocasió i Low Cost que acull un any més el Palau Firal de Sant Antoni de Calonge.

Des de la seva creació l'any 2012 la fira s'ha anat consolidat fins a convertir-se en un referent al Baix Empordà que aplega un gran nombre de visitants any rere any. Aquesta desena edició ha comptat amb 75 cotxes exposats de 10 concessionaris diferents, tots ells de la zona.

La gran novetat d'enguany ha estat l'aposta per un nou apartat de caravàning i camper. Des de l'organització s'ha volgut fer una prova pilot aportant aquest valor afegit de 15 caravanes a l'esdeveniment. L'objectiu d'aquesta prova és crear de cara a l'any vinent, si té una bona acceptació, una fira dedicada exclusivament a aquests vehicles.

Més enllà dels vehicles d'exposició i les parades de merchandising, la fira engloba tot un seguit d'activitats per a tota la família com la trobada de cotxes clàssics, la volta a cales de l'Empordà i diveres activitats infantils i inflables.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports