La Bisbal continua reclamant un nou pavelló

Fa una setmana que el Bisbal Bàsquet va omplir la capital de comarca per celebrar l'ascens a LEB Plata. Durant la celebració es van sentir multitud de càntics, però un en especial va sonar més fort que la resta: el de la necessitat de tenir un pavelló nou.

El Bisbal Bàsquet continua reclamant la necessitat d'ampliar les instal·lacions, ja no només pel bàsquet en sí, sinó per tota la demanda esportiva que hi ha a La Bisbal. Els principals problemes són la manca d'espai i el manteniment de les instal·lacions, que asseguren que és molt precari.

El que és un reclam històric ara amb l'ascens a LEB Plata del primer equip masculí del Bisbal Bàsquet ara ja s'ha convertit en pràcticament una obligació. I és que per poder jugar a la categoria, el conegut com a pavelló Vell necessita sí o sí una reforma, ja que ara mateix no compleix amb els requisits mínims per competir en aquesta categoria l'any vinent, com les cistelles, els marcadors o la sala de premsa, entre d'altres. Per tant, necessiten tot un seguit de reformes urgents que s'haurien de començar a posar en marxa l'abans possible.

En cas que quan comenci la nova temporada no s'hagin assolit els requisits mínims, el Bisbal Bàsquet s'haurà de traslladar a un altre municipi per poder disputar els duels de LEB Plata.

Més enllà de les reformes, el club reclama que s'iniciï la redacció d'un projecte de pavelló nou. Des de l'Ajuntament, s'hi han compromès.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports