Colomers acull una prova de ràdio control puntuable pel Campionat de Catalunya

Soroll dels motors i ulls fixats en una pista en miniatura. Colomers, un municipi d'uns 180 habitants, ha esdevingut aquest cap de setmana la capital autonòmica de les proves automobilístiques de ràdio control. Sobre la pista s'han desplegat uns cotxes a escala 1/5, que tot i les seves reduïdes dimensions presenten uns motors eixordadors.

Competició puntuable pel Campionat de Catalunya, la trobada s'ha saldat amb èxit de participació tot i la pandèmia. En aquest sentit, els comandaments han estat dirigits per un ampli ventall d'edats. I no només entre els inscrits ha estat present el salt generacional. De fet, els pares i les mares han gaudit amb els més menuts de la casa a l'altre cantó de la reixa.

El circuit de sorra delimitat per les tanques s'ha construït expressament per a l'ocasió. Així doncs, no hi han pogut faltar els salts, les corbes tancades i les rectes per agafar velocitat.

La jornada de competicions s'ha iniciat al matí amb la tanda classificatòria, les dues finals, i tot seguit, l'entrega dels trofeus. El Club Ras Ca Alzines de Colomers ha estat l'organitzador de la trobada, que ja preveu una nova edició per l'any que ve.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports