126 vehicles participen al Rally Costa Brava Històric by Motul

Palamós

Data: 29/10/2022

Palamós va tornar a acollir el parc tancat del Rally Costa Brava Històric. Durant els tres dies de competició, els vehicles van recórrer les carreteres de muntanya més clàssiques del territori, portant el so dels motors arreu de la comarca. Aquest any va ser una edició de rècord tan pel que fa a nombre d'equips com el de quilòmetres de recorregut, demostrant que el Rally Costa Brava és una de les cites més importants de l'àmbit del motor. 

El Passeig del Mar de Palamós ha tornat a vibrar del so dels motors amb el 19è Rally Costa Brava Històric by Motul. Aquesta és un dels ral·lis de regularitat amb més nivell a Europa, reunint cotxes i motos històrics de més de 30 anys d'història. Enguany la prova ha assolit la xifra rècord de 126 equips, demostrant ser una de les referents a la zona. També és l'edició amb més quilòmetres de recorregut, buscant fer que els trams siguin el més complex i atractius pels pilots.

Com cada any, la igualtat ha estat present en les dues primeres jornades, fent que els sis primers cotxes tinguessin opcions de victòria durant l'última etapa.

Una de les novetats d'aquesta edició és la prova sprint. Aquesta s'ha celebrat durant dissabte a la tarda i ha captat l'atenció de diferents pilots, alguns d'ells sent la primera vegada que venien a Palamós, malgrat que ja fa anysque participen en altres proves

Pel municipi, acollir el Rally Costa Brava suposa posicionar-se com la seu d'una de les proves més populars del món del motor. A més, la rua d'exhibició de cotxes clàssics permet que els palamosins puguin veure en circulació els diferents vehicles, a banda de poder-s'hi fer fotografies.

L'organització també ha instal·lat una zona amb parades de marxandatge i simuladors perquè els visitants visquessin l'experiència de conduir.
El Rally Costa Brava és un esdeveniment classificatori pel FIA Trophy for Historic Regularity Rallies, portant a la comarca corredors catalans i de la resta d'Europa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports