Joana Solà i Marta Collell, les ganxones més destacades del Campionat Català de Twirling

Joana Solà i Marta Collell, les ganxones més destacades del Campionat Català de Twirling
El Club Twirling Alfacs i el Club Twirling Ulldecona van ser els grans vencedors del Campionat de Catalunya d'aquesta disciplina aconseguint 6 i 5 primeres posicions respectivament en les diferents categories que es van disputar al Pavelló La Corxera de Sant Feliu de Guíxols aquest cap de setmana.

Quinze dels 18 equips federats de Twirling que hi ha a Catalunya van prendre part en una competició quei va tenir un molt bon nivell individual, segons la Federació Catalana de Twirling. Menció especial a l'actuació de Joana Solà i Marta Collell que van ser les atletes més destacades del Club Twirling Sant Feliu de Guíxols, que actuava com amfitrió.

Premis individuals

A nivell individual  en cadet femení va guanyar Ariadna Pomada, d'Ulldecona. Una categoria on la local Joana Solà va quedar sisena. En cadet Masculí, Ian Roque del Deltebre va pujar al capdamunt del podi.

En categoria juvenil femenina Soraya Martínez dels Alfacs s'hauria penjat la medalla d'or mentre que la local Carla Moreno va quedar en sisena posició. En categoria masculina Èric Queralt, del Deltebre va pujar damunt del podi.

En categoria Júnior la vencedora va ser Patrícia Mora dels Alfacs amb la local Marta Cullell en cinquena posició. Mentre que en categoria sènior els vencedors van  ser Laia Díaz, de l'Ulldecona i Marc Hierro dels Alfacs.

Dos bastons i parelles

En la disciplina de dos bastons les vencedores van ser Daniela Alsina del Maçanet; Alèxia Roger del Santa Bàrbara i Núria Tibari de l'Ametlla en categories Cadet, Juvenil i Sènior.

En parelles Nera Artola i Ariadna Pomada, d'Ulldecona; Martina Hiltze i Àngela Vila del Sant Feliu de Guíxols; Patrícia Moras i Ilenia Sánchez dels Alfacs; i Andrea Navarro i Anna Zafra també dels Alfacs van ser les vencedores en les diferents categories. Menció especial per la tercera posició en Júnior de les locals Marta Cullell i Nora Rodríguez.

Equips

Pel que fa als equips victòries de l'Ulldecona, el Santa Bàrbara i el Benavent en segona divisió i Ulldecona, Alfacs i Tortosa a Primera Divisió.
L'organització va agrair l'hospitalitat ganxona i la feina del Club Twirling Sant Feliu de Guíxols per haver permès una competició que TV Costa Brava va emetre en directe via TDT i 'streaming'.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports