Arrenca el MIC 2019

Arrenca el MIC 2019
Baix Empordà

Data: 17/04/2019

El MIC 2019 ha arrencat aquest migdia a Figueres amb l'acta i partit inaugurals. Unes 7.000 personses han quasi omplert l'estadi de Vilatenim on després de la passada a l'estil Olímpic de les banderes s'ha disputat un partit entre el Madrid i el Kaptiva Sports en categoria juvenil amb un abultat 5-0 a favor dels blancs.

L'acte inaugural ha començat a les 11.00 amb la desfilada dels 372 equips que participen en una competició que durarà cinc dies i que tindrà 47 terrenys de joc de 37 municipis diferents.

Després de la desfilada de banderes hi ha hagut ball de 'cheerleaders', que han donat pas als parlaments inaugurals de l'organització del MIC, i representants de les institucions que donen suport al torneig com són la Diputació, la Generalitat i el món local, representat per l'Alcalde de Figueres.

Després dels actes protocolaris han saltat al terreny de joc els jugadors de l'acadèmia nord-americana Kaptiva Sports i el Reial Madrid entrenat per Raúl González, mític davanter blanc i 7 d'Espanya.

L'enfrontament ha estat dominat de dalt a baix pel conjunt blanc que no ha donat opció al Kaptiva. Un abultat 5-0 ha fet justícia a la superioritat del Madrid que ha ofert un bon espectacle amb jugades d'equip i accions individuals de mèrit.

Sergio, Juan Miguel, Aramis, Marc i Andri Lucas han estat els golejadors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports