Xevi Garcia valora l'inici de la competició del Corredor Mató a l'OK Lliga

Intervé: Xevi Garcia, Entrenador del Corredor Mató Palafrugell

Aquest dissabte comença la segona part de l'aventura del Corredor-Mató a la m'axima divisió estatal de l'hoquei patins. Després de la temporada de fa dos anys a l'OK Lliga, aquesta vegada els palafrugellencs es veuen amb més opcions de lluitar per la permanència i volen fer-ho amb el cap fred i seguint l'estil Simeone del partit a partit.  

Pel que fa a la distribució del calendari, consideren vital començar sumant punts en les pimeres jornades, contra potencials rivals directes, abans no toqui el tercer partit a la pista del Liceo, un dels tres grans de la competició, juntament amb Barça i Reus.

Veuen, doncs, com Barça, Liceo i Reus mengen a part. Després diferencien un segon bloc d'equips en el que s'hi podrien incloure clubs com Noia, Caldes i Lleida i, finalment, s'hi troben els vuit conjunts restants que lluitaran entre si per no baixar.

El Corredor-Mató ha disputat set amistosos de pretemporada i, més enllà del balanç de victòries i derrotes, s'ha complert amb l'objectiu essencial per plantar-se aquest dissabte al pavelló del Vic, que és el d'arribar-hi el menys cansats possible.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports