Nou conveni de quatre anys entre l'Aro CE i el consistori platjarenc

INTERVÉ: Pedro Torres, regidor d'esports de Castell-Platja d'Aro

L'alcalde de Castell-Platja d'Aro, Maurici Jiménez, i el president de l'Aro Cultural Esportiva, David Puig, han signat un nou conveni de finançament i suport a l'entitat que recull les necessitats del club, amb una subvenció màxima de 153.500 euros, i que tindrà una vigència de quatre anys, fins a l'any 2023.

L'Aro Cultural Esportiva, que es va fundar oficialment a finals del 1971, actualment dona cabuda a gairebé 300 joves de totes les categories masculines: escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil i sènior. Un dels objectius principals del nou conveni és impulsar la creació d'un equip femení. Tots els equips disputen els seus partits com a locals al Camp Municipal d'Esports de Castell-Platja d'Aro, tant els de futbol 7 com de futbol 11. En aquesta línia l'acord preveu la possible ampliació d'un camp de futbol 7.

Una altra novetat inclosa en el nou conveni és que el club haurà de presentar un estudi de viabilitat al final de cada temporada, i també una memòria econòmica i esportiva de les activitats extraordinàries que celebren com el torneig de Setmana Santa o el campus d'estiu.

Més enllà de les trobades trimestrals i d'inici de temporada, l'àrea d'esports del consistori i l'entitat es reunirà conjuntament amb els pares i mares dels components de l'escola de futbol dues vegades per temporada.

La signatura del nou conveni s'ha realitzat al Camp Municipal d'Esports en el marc de la presentació dels equips per la temporada 2019-2020. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports