Palafrugell viu el 26è Míting Internacional d'Atletisme

Palafrugell

Data: 27/05/2018

Intervé: Josep Massa, director el Míting

Palafrugell va viure un nou Míting Internacional d'Atletisme, i amb aquesta edició ja en van 26. Uns 300 atletes de 23 països diferents van competir en una tarda amb 28 proves diferents, en la que va brillar el nom de Yousif Rabah

Rabah va fer la millor actuació de la tarda a l'estadi palafrugellenc. El britànic va fer un temps de 45.63 a la prova dels 400 metres masculins, seguit de Nery Brenes, de Costa Rica. Brenes va adjudicar-se també la cinquena marca de la tarda als 200 metres, amb un temps de 20.86. La tercera millor va ser Andrea Purica, amb 11.51 als 100 metres, i el quart Dídac Salas que va assolir els 5,35 metres en salt de perxa.

El Míting corresponia al circuit europeu EAP, un marc comú de proves en les que conviuen atletes més experimentats i d'altres que busquen promocionar-se, tots ells per assolir bones marques personals. 

Dues millors marques de l'Estadi

Yousif Rabah, amb el seu temps als 400 metres, va fer la millor marca històrica de l'Estadi Municipal. També ho va aconseguir Mònica Clemente amb els seus 4 metres en salt de perxa. De les 28 proves disputades a Palafrugell, 8 van ser de categories de promoció i 2 d'Special Olympics. 

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports