El Club Nàutic Sant Feliu celebra els 48 anys de la Guíxols-Medes

Intervé: Marc Bozzo, director esportiu del Club Nàutic Sant Feliu

La regata de vela de creuer Guíxols-Medes ha complert 48 anys per seguir amb la tradició i no perdre la particularitat de ser la regata més antiga de tot Catalunya. En aquesta ocasió, l'organització ha intentat per tots els mitjans que aquesta prova fos capdavantera dins el Circuit Català amb la inscripció del màxim d'embarcacions possible. 

El recorregut inicial de la regata havia d'anar de Sant Feliu fins a una boia de Ports de l'Estat a 20 milles mar endins del Cap de Begur per seguir fins les Medes i tornar, però finalment el tram de la regata s'ha escurçat per la manca de vent. 

L'organització va prendre la decisió per afavorir que la majoria de participants acabessin el recorregut amb garanties. Les embarcacions participants a la regata feien entre 10 i 15 metres d'eslora i podien navegar en solitari, en parella o amb tripulació.  

A la categoria de solitari el guanyador va ser Robert Llorach, del Reial Club Marítim de Barcelona, mentre que per parelles l'embarcació de Tito Moure del Club Vela Blanes es va endur la victòria. A la competició amb tripulacions el patró Thierry d'Argoubet, del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, va proclamar-se campió .   

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports