25 anys de cros escolar a Palamós

Palamós

Data: 08/11/2018

INTERVÉ: Joan Barba, regidor d'esports de Palamós

Més de 1.800 escolars de Palamós han participat en el Cros Atlètic Vila de Palamós. La prova esportiva, molt arrelada a la població i que enguany celebrava 25 anys, permet deixar les aules durant unes hores als nens i nenes per gaudir de l'aire lliure tot practicant esport. Amb la intenció de fer de l'esport un dels pals de paller de la societat palamosina, la vila fa un quart de segle que cada any per aquestes dates organitza una jornada amb l'atletisme com a protagonista.

Els alumnes des de 5 fins a 17 anys de totes les escoles del municipi han disputat un total de  vint curses, cadascun en el circuit més adequat per la seva edat que han anat dels 200 metres els més petits de P5 fins als 1.800 metres pels alumnes de 3er i 4rt d'ESO així com batxillerat.

Coincidint amb el 25è aniversari de la prova que des de fa tres anys ha adoptat el nom de Cros Escolar Adel Mechaal, l'Ajuntament ha decidit entregar un premi a tots els participants. Tot plegat amb l’objectiu de motivar als joves esportistes i s'ha deixat tan sols per les categories dels més grans el liurament de trofeus als tres primers classificats. 

Amb la cursa acabada i després d'agafar forces amb un petit esmorzar que se'ls ha entregat a l'arribada,  els nens i nenes han pogut rematar la jornada lúdico-esportiva tot saltant en els inflables instal·lats al costat del passeig.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports