Novena victòria de la temporada després de remuntar un 2 a 0 a la pista del Vendrell (2-3)

Data: 12/04/2021

INTERVENEN: Xevi Garcia i Xavier Aldrich, entrenador i jugador del CH Palafrugell

El Palafrugell es retroba amb la victòria i s'endú tres punts importantíssims de la pista del CE Vendrell després de remuntar un 2 a 0 en contra.

Durant la primera meitat del partit, corresponent a la 22a jornada d'OK Lliga, només es va cantar un gol, al minut 17, de Pablo del Río, la incorporació més recent dels locals. A la represa Lluís Ferrer marcava el segon dels locals, posant el 2 a 0 al marcador.

Els blanc-i-negres, però, van remuntar el partit amb cinc minuts d'or on Sergi Canet va anotar el primer, Caco Ceschin el segon, i de nou el màxim golejador del Palafrugell feia el tercer.

Amb el 2 a 3 a l'electrònic, ambdós equips van tenir l'ocasió de xut de falta directa en arribar a la desena falta tant uns com altres. També el Palafrugell va llançar-ne una segona, fruit d'una targeta blava a Lluís Ferrer. Cap dels tres xuts van acabar dins les porteries de Linu i Álvaro Sheda.

Amb aquest resultat el Palafrugell es manté en la novena posició a l'OK Lliga amb més tranquil·litat i els apropa a aconseguir l'objectiu marcat de mantenir la categoria. A falta de sis partits per acabar la temporada, tenen els mateixos 33 punts que el Noia Freixenet, que és vuitè, i tres més que el CP Calafell, que és desè, i els separen 10 punts de l'Igualada i el Lloret, que ocupen les primeres de les 6 places implicades en el descens.

Aquest dissabte vinent havien de visitar al Caldes, fet que no serà possible per un cas positiu de Covid a l'equip rival. Aquest és l'onzè ajornament de partit que pateixen els de Xevi Garcia aquesta temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES

Prèvia del partit entre CE Vendrell i CH Palafrugell  (09/04/2021)

Crònica del partit de la primera volta amb victòria del Palafrugell per 3 a 1  (09/11/2020)