Com haurien d'acabar-se les lligues de futbol regional?

INTERVENEN: Josep Rochés, director tècnic del Palamós CF / Jordi Cambronero, president de l'AD Guíxols / David Puig, president de l'ARO CE

La Federació Espanyola de Futbol ja ha deixat clar que si cal mourà cel i terra per acabar totes les temporades professionals i semiprofessionals que depenen d'aquesta institució. És a dir, l'estructura que va des de Primera fins a Tercera. Amb el Palamós a Primera Catalana, tots els equips del Baix Empordà competeixen en lligues de la Federació Catalana de Futbol, una entitat que oficialment  encara no s'ha posicionat de forma tan clara. Veiem quines són les opinions d'alguns dels principals clubs de la comarca:

El Palamós CF és tercer al Grup 1 de 1a Catalana, a un punt del play-off d'ascens. És per això que es manté molt ferm en voler acabar la temporada, encara que sigui a finals d'estiu i sense públic. Si no es disputessin les jornades restants no optarien a pujar. 

Mentrestant l'AD Guíxols, únic representant baixempordanès del Grup 1 de 2a Catalana es troba en una bona situació a nivell esportiu: és segon classificat, en plena pugna per l'ascens i a dos punts del líder, el Bescanó. La seva junta directiva, però, veu més possible que o bé es cancel·li la competició o bé es deixi la classificació tal i com està. El que és molt complicat, en tot cas, és jugar en ple estiu, amb gran part de la plantilla implicada en feines de temporada. 

Si baixem de categoria i agafem l'Aro CE com a exemple de clubs del Baix Empordà a 3a Catalana, defensen que és molt difícil trobar la manera de cloure la competició i es mantenen a l'espera. 

L'Aro és sisè del Grup 16 de 3a i ja es juga ben poc en el que resta de curs. En canvi, a la mateixa lliga el Palafrugell és segon i té l'ascens a 2a com a objectiu. Situació semblant al Grup 15, amb Torroella, Begur i Atlètic Bisbalenc en plena lluita per pujar. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports