El 28 Míting Internacional d'Atletisme Palafrugell-Costa Brava tindrà lloc aquest dissabte

Palafrugell

Data: 16/09/2021

L'Estadi Municipal Josep Pla Arbonès tornarà a acollir, després d'haver-se ajornat dues vegades, una nova edició del Míting d’Atletisme de Palafrugell-Costa Brava.

La 28a edició tindrà lloc aquest dissabte 18 de setembre. Aquest canvi de data en el calendari es podria mantenir en el mes de setembre de cara a properes edicions es podria mantenir en el mes de setembre.

El tradicional encontre atlètic dins el programa català està integrat al circuit Europe Athletisme Promotion i al de la Reial Federació Espanyola d’Atletisme en la categoria d’Internacional. Per l’edició del proper dissabte hi haurà representació de Letònia, els Països Baixos, Bèlgica, Irlanda del Nord, Hongria i Malta.

Les proves estan previstes que s’iniciïn a partir de les 5 de la tarda i comptarà, de nou, amb la participació de joves promeses del panorama català i internacional.

En molts casos, atletes que hi han participat han esdevingut posteriorment fins i tot campions olímpics, com Ruth Beitia, Erki Nool, Nouria Merah, o Habiba Ghribi. La llista de campions del Mon passa per Carla Sacramento, Niurka Montelvo, Jesus Garcia Bragado o Dave Green.

Després de la suspensió de l’última edició del Míting degut al Covid-19, s’aprofitarà aquest esdeveniment per fer un homenatge a les víctimes en l’àmbit de l’esport que han perdut la vida degut a la pandèmia. Aquest emotiu moment tindrà lloc durant la part final de les proves, aproximadament cap a les 7 de la tarda, i consistirà en un llançament de disc simbòlic i una cursa de 1500 m sense classificació.

El proper Mítings d’atletisme del circuit EAP després de Palafrugell serà el que tindrà lloc a Zadar el 23 de setembre, el qual tancarà la temporada a l’aire lliure.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports