La regata Guíxols-Medes celebra el seu 50è aniversari

INTERVENEN: Melcior Soler, vicepresident del Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols; David Oliveras, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols; Lluís Sureda, autor del llibre commemoratiu dels 50 anys de la regata Guíxols-Medes

La Regata Guíxols-Medes celebra el seu 50è aniversari i ho fa en una data assenyalada al calendari català: l'11 de setembre. Tindrà un caire més festiu que en anteriors edicions, i es convidarà a la població perquè puguin acompanyar els regatistes a la sortida, des de la punta del moll.
El recorregut surt de Sant Feliu de Guíxols, passant per la boia Odas, les Illes Medes i tornada a Sant Feliu. Un total de 75 milles nàutiques puntuables pels Campionats de Catalunya de Solitaris, A2 i altura.

Des del Club Nàutic estan molt contents de poder seguir organitzant aquesta regata i potenciar-la. Un orgull que també comparteixen des de l'Ajuntament, que estan molt contents de poder comptar amb una entitat com el Club Nàutic, que generi un renom a la ciutat amb activitats com aquesta regata.

Per homenatjar els seus participants s’ha impulsat un llibre commemoratiu escrit pel navegant ganxó Lluís Sureda, i amb la col·laboració de l’historiador Daniel Pedrero. Un recull de dades i anècdotes sobre aquest esdeveniment històric.

L’entrega de guardons es farà a l’aire lliure i comptarà amb un sorteig de regals nàutics que es farà complint tots els protocols sanitaris.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555


Més articles de Esports