L'Optimist Trophy de Palamós celebra la Cerimònia d'Obertura

Palamós

Data: 16/02/2023

Els joves regatistes participants a l'Optimist Trophy de Palamós han celebrat com a novetat en aquesta 33a edició la Cerimònia d'Obertura, els quals han desfilat pel Passeig del Mar onejant la bandera del seu respectiu país. Durant l'acte també s'ha fet una acció per col·laborar amb els pallassos d'hospital, els Pallapupas, que ha consistit en posar-se un nas de pallasso.

L'Optimist Trophy de Palamós ha celebrat com a novetat en aquesta nova edició, la 33a, la Cerimònia d'Obertura en el que els més de mig miler de participants han fet una desfilada pel Passeig del Mar.

Els nens i nenes partícips han mostrat i onejat amb orgull la bandera del seu país mentre passejaven pel passeig fins a arribar al final d'aquest. Durant l'acte també s'ha fet una acció per col·laborar amb els pallassos d'hospital, els Pallapupas, que ha consistit en posar-se un nas de pallasso.

Es tracta d'un campionat internacional de vela infantil on hi participen 22 països i, per tant, també és una oportunitat perquè els regatistes puguin conèixer altres persones d'arreu del món i en definitiva que Palamós sigui reconegut a escala mundial.

Pel que fa a l'organització ja està tot a punt i ara només queda esperar que el temps acompanyi perquè es pugui dur a terme una regata en òptimes condicions.

La competició comença el dijous 16 i acaba el diumenge 19, per tant, seran 4 dies de regates que solcaran les aigües de la badia de Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports