La junta gestora del Palamós afirma que segueix sense accés a la informació del Club

Palamós

Data: 19/10/2018

Intervé: Toni Heras, president de la junta gestora del Palamós CF

La junta gestora del Palamós Club de Futbol denuncia que encara no té accés a la informació del Club, tot i l'anunci de l'antiga directiva que feien un pas al costat i els cedirien el control del Palamós via notari. 

Dos dies després i amb el repte de muntar el partit d'aquest diumenge, la gestora reclama eines per poder fer funcionar el Club i acusa la junta sortint de posar-los pals a les rodes. 

En paral·lel segueix el procés electoral per escollir una nova junta directiva pel degà, que si res canvia serà la candidatura liderada per Patxi Otamendi que és l'única que es presentaria. L'altra gran alternativa, la candidatura liderada per l'expresident Joan Pau Pérez, va comunicar dimecres que no optaria a la reelecció. Un anunci que sorprèn a la junta gestora, que considera que la retirada arriba tard i perjudica el Club. 

Un cop escollida aquest divendres la junta electoral, aquesta es posarà a exposició pública i s'obrirà el termini per presentar candidatures a la presidència del Palamós. Si hi ha un sol candidat, investir una nova junta seria qüestió de dies. En cas d'haver-n'hi més, s'hauria d'entrar en campanya i el procés podria allargar-se fins el mes de desembre. 
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports