160 participants a la Indiketa Adventure Race 2022

La Indiketes 2022 va ser una de les grans cites esportives al Baix Empordà aquest cap de setmana. Dos dies amb etapes de llarg recorregut que, amb els diferents terrenys de la zona, feien de la cursa una competició de resistència i habilitat per superar les diferents proves

Dos dies intensos era el que els hi esperava als equips participants de la 9a edició de la cursa Indiketes Adventure Race. Un total de 160 inscrits en diferents categories: inicial, intermitja i pro; que tenien per endavant dues etapes marcades pel desnivell del territori. Dos dies on es combinava les proves d'orientació, bicicletes i tir amb arc que no requerien que els esportistes en fossin grans experts, però sí una certa pràctica. Unes etapes de llarg recorregut que requerien una gran planificació per part dels equips.

La cursa passava per la Vall d'Aro, Sant Feliu de Guíxols i Calonge i Sant Antoni, amb 55 punts de control repartits per tot el recorregut. Els diferents terrenys de la zona fa que la Indiketes sigui una prova que requereix més d'estratègia que no de velocitat.

Uns participants vinguts arreu de Catalunya que veuen en aquesta prova l'atractiu de competir en diferents modalitats. Malgrat que no sempre poden entrenar plegats, intenten treballar conjuntament per les diferents proves.

Aquest tipus de curses també suposen una oportunitat pels municipis de la zona. El terreny és un gran reclam per molts esportistes i les diverses competicions ajuden a promocionar el turisme esportiu a la comarca.

La cursa va iniciar-se al Castell de Calonge i acabava el diumenge a l'espigó de l'amistat de Sant Antoni. Una Indiketes 2022 que va comptar amb participants de tota Catalunya i Espanya, mostra del reclam de la prova pels diferents esportistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports