El Sol Gironès Bisbal remunta contra el Sant Gervasi (77-71)

Intervé: Joan Ferrer, entrenador del Sol Gironès La Bisbal

Partit difícil el que afrontava el Sol Gironès a casa contra el Sant Gervasi. Després de quatre derrotes consecutives els de Joan Ferrer arribaven al matx amb la moral baixa i necessitaven alçar el vol per seguir competint amb garanties a Copa Catalunya

El primer quart dels locals va ser desastrós i hi va arribar a haver una diferència al marcador de 21 punts amb el 31 a 10 a favor del quadre del Vallès. Un dels jugadors més destacats de l'equip visitant va ser Pau Reina, que va aconseguir anotar amb facilitat durant la primera part a més de donar vàries assistències. Sota la cistella el domini de Coego va ser de gran importància al principi i més tard es va anar diluint.

Pel que fa a la Bisbal hi va haver dos noms clau. Joan Òdena i Guillem Planas. Ambdós jugadors van estar molt encertats amb el tir exterior a partir del segon quart, quan l'equip local va agafar les regnes del partit i va començar a remuntar mica en mica

Finalment, la Bisbal va acabar amb un resultat 77 a 71 molt positiu per les seves aspiracions a la categoria.