La Germandat Arturo Mundet organitza la 3a Marxa Mundet en favor a la FEM

La Germandat Arturo Mundet ha organitzat la 3a Marxa Mundet a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple. Tindrà lloc aquest diumenge 14 d'abril a partir de les 10 del matí a la plaça de la Pau de Sant Antoni i els participants tindran l'opció de fer una ruta de 4 o de 10 quilòmetres. Les inscripcions ja estan obertes per internet i també es podran fer el mateix dia, de 8:45h a 9:30h, de forma presencial.

La tercera Marxa Mundet en favor a la Fundació Esclerosi Múltiple, que tindrà lloc aquest diumenge 14 d'abril, arriba amb diverses novetats. Aquest 2024 tindrà un nou recorregut, i serà més 'Pet Friendly' i més sostenible que mai.

Com en les dues edicions anteriors, els participants poden escollir entre dues distàncies, de 4 i de 10 quilòmetres, totes dues amb sortida i arribada a la plaça de la Pau de Sant Antoni. Just abans de les sortides, que tindran lloc a les 10 del matí, visibilitzaran el que és viure amb esclerosi múltiple amb l'actuació d'una dona que la pateix.

La marxa de deu quilòmetres és la que canviarà el recorregut respecte a les dues anteriors edicions. Enguany passarà pel camí de ronda i es pot consultar a Wikiloc.

La de 4 quilòmetres és una ruta totalment accessible en la que tothom hi pot participar. Va fins a Torre Valentina i tornar, i ja s'ha convertit també en un punt de trobada de persones amb esclerosi múltiple.

A banda d'avituallament durant els recorreguts, a l'arribada a la meta tots els participants rebran un obsequi, fins i tot els acompanyants de quatre potes.

Les inscripcions, que tenen un preu de 10 euros, ja es poden realitzar per internet i també es podran fer presencialment el mateix dia de la marxa. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Aquesta activitat forma part del cartell de la Festa de la Germandat Arturo Mundet 2024, que us expliquem en tot detall clicant aquí. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Esports