Fotografia, música i teatre per celebrar la Festa de la Germandat Arturo Mundet

Un any més arriba la 'Festa de la Germandat Arturo Mundet', que més que una festa, és una setmana sencera de celebració amb diverses activitats i actes organitzats per la mateixa entitat amb motiu de l'aniversari del fundador de la Germandat. Enguany tindran inici aquest divendres 12 d'abril i finalitzaran el diumenge 21, i es podran viure exposicions, teatres i concerts.

El tret de sortida el donarà una exposició de fotografies i projecció d'imatge del Sant Antoni antic. La seva inauguració serà aquest divendres 12 d'abril a partir de les 19 h al local social.

El diumenge 14 d'abril tindrà lloc l'activitat més esportiva i solidària del cartell, que és la tercera Marxa Mundet, que destinarà tots els beneficis a la Fundació Esclerosi Múltiple. I amb aquesta marxa es tancarà el primer cap de setmana de festa.

La festivitat continuarà el següent cap de setmana amb tres activitats més. El divendres 19 d'abril a partir de les 3 de la tarda el local social acollirà la cloenda del curs escolar de sardanes.

El dissabte 20 d'abril, a partir les 19 h, la plaça de la Llibertat de Sant Antoni serà l'escenari d'una cantada gratuïta de Neus Mar amb cremat pels assistents.

La cloenda de la Festa de la Germandat Arturo Mundet serà el diumenge 21 d'abril al Teatre Mundet amb l'espectacle teatral 'Victòria' de la companyia Tequatre de Figueres i la cloenda i entrega de premis del 3r Concurs de Teatre Amateur.

La Germandat Arturo Mundet és una associació sense ànim de lucre que va néixer l'any 1934 i que vol promoure la germanor entre les persones associades i residents a Sant Antoni. Desenvolupen activitats de caràcter social i cultural destinades a potenciar les relacions entre la població, preservar les tradicions i respectar i protegir el medi ambient.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura