Els Amics de les Arts, Elena Gadel i Manu Guix, al F'Estiu de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 24/05/2023

Els Amics de les Arts, Elena Gadel i Manu Guix, encapçalaran el cartell de la tercera edició del F'Estiu de Calonge, que se celebrarà entre el 10 i el 19 d'agost, amb una proposta de 6 concerts als jardins del Castell de Calonge.

Els Amics de les Arts, Elena Gadel i Manu Guix, són alguns dels noms més destacats que formen el cartell de la tercera edició del F'Estiu de Calonge.
Es tracta d'un programa que combina gèneres i estils amb intèrprets de casa nostra apte per a tots els públics.

Aquesta tercera edició del festival proposa 6 concerts als jardins del Castell entre el 10 i el 19 d'agost. El dijous 10 d'agost, Ricard Gili, trompetista i director de la Locomotora Negra, oferirà una Jazz Session, l'endemà 11 d'agost, actuaran la Cobla Sant Jordi i la Cobla La Principal del Llobregat, on tampoc faltaran les tradicionals sardanes de les anteriors edicions. Dissabte 12 d'agost serà el torn de Gio Symphonia i Marc Timón, els quals oferiran un viatge musical a través de la història del cinema.

Els concerts es reprendran el dijous 17 d'agost, amb Els Amics de les Arts, els quals presentaran el seu nou disc "Allà on volia", l'endemà divendres 18 d'agost, serà el torn d'Elena Gadel que després d'anys de silenci discogràfic, presenta noves cançons. La vetllada tancarà amb Manu Guix el dissabte 19 d'agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura