El Festival Internacional del Terracota Museu presenta el programa de l'onzena edició

Un festival que presenta una gran varietat d'estils musicals: The Toasters, Alba Morena, Arnau Obiols o Les Testarudes, són algunes de les propostes que es presenten aquest any al fITM.

Aquest matí, al Museu Terracota de la Bisbal d'Empordà, s'ha presentat l'11è Festival Internacional del Terracotta Museu. Un any més, el programa presenta una dotzena de propostes repartides en els quatre dimecres de juliol i una gran varietat d'estils musicals.

Un dels trets més característics del FITM, és el ventall de gèneres musicals que hi engloba, amb la intenció de donar veu a aquelles propostes emergents o que defugen els circuits mainstream. Tot plegat oferint un programa d'allò més eclèctic.Cada nit lliurarà als assistents un focus musical diferent, s'hi podrà gaudir, per exemple, de l'ska i els sons caribenys, de punxadiscos empordanès, de sons d'arrel, atmosferes pirinenques, indie-pop o hip-hop.

L'acte de presentació ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Carles Puig; Marçal Lladó, del segell Bankrobber; Badreix Tarragó, de l'organització del FITM i de l'alcalde de la Bisbal, Enric Marquès, qui comparteix que "Es tracta d'un festival que és potent i que surt dels cànons clàssics. A sobre ho fa en un espai que potencialment també és diferent: Un espai industrial que ens posa al mapa com a ciutat, el Terracota Museu".

El festival ja ha esdevingut una cita imprescindile de l'estiu a la Bisbal i voltants i cada any millora la seva proposta. No només musicalment, sinó també a escala gastronòmica: aquest any, augmentaran les opcions de menjar i begudes pels i les assistents a preu popular. Tot a càrrec de Can Pep, un emblemàtic establiment gastronòmic de Salt.

Com a novetat d'enguany, cal destacar que a partir d'aquest diumenge 23 d'abril, coincidint amb la celebració de Sant Jordi, s'hi oferirà una oferta d'abonament especial: les quatre nits de juliol al preu de vint-i-cinc euros.

Més informació i abonaments a www.entradium.com 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura