C.Tangana, Guitarricadelafuente, Carlos Sadness i Doctor Prats actuaran al White Summer

C.Tangana, Guitarricadelafuente, Carlos Sadness i Doctor Prats actuaran al White Summer
Pals

Data: 17/01/2020

White Summer enguany assenta les bases d'una nova etapa reforçant la seva proposta musical i consolidant-se com un esdeveniment referencial al sector de l'entreteniment nacional. En la seva novena edició i sota el lema "un espai, dos mons" el festival estival de la Costa Brava pretén seguir la seva trajectòria de creixement.

La gran novetat de l'edició 2020 serà el White Summer Sounds. Aquest format pretén elevar l'experiència dels assistents, amb una reinvenció de l'oferta musical del festival en la que es preveu un cartell carregat de novetats i noms rellevants del panorama actual.

Al llarg dels 23 dies de festival es podrà gaudir de set concerts. Els primers noms que White Summer ha donat a conèixer són C. Tangana, que obrirà l'esdeveniment el dissabte 1 d'agost; Doctor PratsCarlos Sadness els dies 7 i 8 d'agost, i Guitarricadelafuente el 13.

Les entrades pel White Summer Experience tindran un cost de 8 euros. L'accés al Sounds tindrà una entrada a part del mercat, i el preu variarà segons l'artista que actuï. Les entrades sortiran a la venda aquest dilluns 20 de gener i tindran un cost a partir de 15 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura