FIMAG celebra el seu 10è aniversari amb una setantena d'espectacles

Torroella de Montgrí

Data: 15/04/2021

El primer cap de setmana de juny Torroella de Montgrí es torna a omplir de màgia amb el FIMAG, el festival de referència del sector que enguany oferirà, amb aforaments controlats, més de setanta espectacles en una desena d’espais diferents, com l'Espai Ter, en Cinema Montgrí, el Convent dels Agustins o el Palau Solterra. 

Enguany l'esdeveniment celebra el deu desè aniversari oferint des d'espectacles familiars i infantils, d'hiposis, il·lusionisme o mentalisme, fins a tallers de màgia que convertiran als més menuts de casa en els autèntics mags de la família. En definitiva, una programació amb molta màgia que omplirà els espais de sorpresa durant tres dies, del 4 al 6 de juny. 

Els espectacles s’han agrupat en quatre blocs principals per a una fàcil identificació per part del públic: Gran Màgia, Màgia 3 Estrelles, Màgia Singular i Màgia Popular. La programació sencera es pot consultar a la pàgina web del Festival, des d'on també es poden adquirir les entrades.

En la vessant professional, FIMAG PRO fa un pas endavant com a trobada de referència entre professionals del sector i programadors, amb la 3a Fira de Programadors de Catalunya, en el marc de la qual es farà la presentació del primer Catàleg professional de Màgia de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura