Palamós innaugura la Sala Petita de la Gorga

Palamós

Data: 05/12/2021

Intervenen: Núria Botellé, regidora de cultura; Lluís Puig, alcalde de Palamós; Natàlia Garriga, consellera de Cultura de la Generalitat

Palamós va innaugurar el passat dissabte la Sala Petita del Centre Cultural La Gorga. Una innauguració especial perquè era el desig de les diferents associacions culturals del municipi i perquè coincidia amb els 25 anys de la remodelació de La Gorga, convertint aquesta data en una de molt especial pels palamosins. Aquesta sala es converteix en un espai per gaudir de l'exhibició d'arts escèniques i música, on la proximitat entre artistes i espectadors fa més fort el vincle amb la cultura.

A l'acte hi estaven convidades diferents personalitats del govern local i el president del Consell Comarcal, Joan Loureiro. Entre els assistents també hi havia exregidors i persones molt vinculades a les activitats culturals locals que, en algun moment o altre, han estat vinculats amb La Gorga. En els parlaments, es va recordar la història de l'edifici i com aquest s'ha anat convertint en el centre de referència de l'activitat cultural a Palamós. Des d'una biblioteca, una sala d'expossicions, la ràdio del municipi fins arribar a dia d'avui, que s'ha convertit en un espai cultural i comparrtit per tothom. És per això  que entre el públic s'hi respirava felicitat.

La innauguració ha estat presidida per la consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga. En la seva intervenció, Garriga ha elogiat el paper de les associacions culturals locals, recordant que gràcies a elles la cultura amateur segueix viva. És per això que ha donat importància a la nova Sala Petita,  que ha de servir per potenciar-les.

La innauguració ha estat acompanyada de dues actuacions de la CobosMika Company amb la seva coreografia La setena cara del dau i un petit tast del nou disc del duet palamosí, Joanna i Litus.

De cara 2022, a La Sala Petita de la Gorga ja hi ha programades diverses propostes com el monòleg de Concha Milla pel 22 de gener i la representació de l'obra Elda & Daniel el 12 de febrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura