Sopa de Cabra resisteix a la pluja i fa vibrar el Guíxols Arena

Els Sopa de Cabra han tornat a fer vibrar el Porta Ferrada amb la gira dels 30 anys de Ben Endins. La pluja no ha espantat ni a la banda, ni al públic i al Guíxols Arena s'han pogut sentir cançons com L'Empordà, Camins i El Boig de la ciutat. El seu era un dels quatre concerts que s'havien de fer a Pineda de Mar, però que s'han acabat celebrant a Sant Feliu de Guíxols.

Res ha aturat el concert de Sopa de Cabra a Sant Feliu de Guíxols. La pluja de tota la tarda de dissabte no ha aconseguit frenar a la banda gironina que ha portat el seu millor repertori al Guíxols Arena.

El Boig de la ciutat ha obert el concert on durant l'hora i tres quarts de concert, el públic no ha deixat de cantar totes les lletres, acompanyant la veu de Gerard Quintana. El temps ha anat respectant la nit i s'han sentit cançons com Mai Trobaràs, Camins i Si et va bé, cançons que han marcat tota una generació. Un repertori que ha repassat tota la trajectòria de la mítica formació catalana fins a arribar a l'última cançó: L'Empordà.

Una lletra que ha estat cantada per grup i públic i que ha permès tancar un concert que va canviar la seva seu a Sant Feliu a principis d'agost, però que ha omplert el Guíxols Arena.

Els Sopa de Cabra van estar actius des de 1986 fins a 2001, quan van anunciar que es separaven. L'any 2015 es van tornar a reunir tornant a il·lusionar els seus seguidors. Ara, ja fa un any que celebren la gira dels 30 anys de Ben Endins i aquest ha estat el seu segon concert de 2023.

Uns "Sopa" que han evidenciat perquè són una de les bandes més seguides de Catalunya, amb un públic fidel que aguanta fins al final per poder-los escoltar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura