El festival SÓC omple de dansa urbana Torroella de Montgrí

La dansa urbana va ser la protagonista del dissabte a Torroella de Montgrí. El Festival SÓC va viure la seva segona edició amb més de 200 ballarins i ballarines que van mostrar les seves coreografies al públic de l'Espai Ter. D'aquesta manera, diferents companyies d'arreu de Catalunya han pogut ensenyar la feina que fan entre setmana i el talent que hi ha arreu del territori. Un festival que aquest any també va organitzar espectacles de ball durant el matí, omplint de gent la Plaça de la Vila. 

El Festival de dansa urbana SÓC ha tornat a Torroella de Montgrí. Més de 200 ballarins  de companyies d'arreu de Catalunya han pujat a l'escenari de l'Espai Ter en un espectacle que ha aconseguit exhaurir totes les entrades. Moltes de les companyies ja havien participat en la primera edició del festival i el que se'ls hi demana des de l'organització és que treballin una coreografia que expressi una narrativa per compartir. 

La novetat d'aquesta segona edició ha estat la programació d'actes a la Plaça de la Vila. La gent ha pogut gaudir d'una classe de swing i de diverses actuacions de l'Escola Municipal de Música i Dansa, però també de companyies d'arreu de la comarca. Uns ballarins i ballarines que el que han fet ha estat portar la dansa al carrer. 

El gestival SÓC vol ser un espai perquè les diferents companyies amateurs o semiprofessionals es puguin mostrar al públic. L'encarregada de tancar aquesta segona edició ha estat la companyia professional de danses urbanes Kampai, que l'any 2020 va rebre el primer premi del Certamen Internacional de Coreografia.

Foto: XÈNIA GASULL (FETIVAL SÓC)

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura