L'Estiu Actiu celebra 25 anys al ritme de Sopa de Cabra

Intervé: Joan Caner, regidor de turisme

Amb el seu conegut “Bona nit mal parits” començaven els Sopa de Cabra el concert dels 25 anys de l’Estiu Actiu de Calonge i Sant Antoni. El grup gironí va tornar a tocar al municipi 30 anys després del seu últim concert del disc Ben Endins, oferint el mateix repertori que aleshores en el mateix indret, el Parc del Collet. L’Estiu Actiu va donar el tret de sortida el passat 5 de juliol i, durant la seva 25ena edició oferirà més de 700 activitats pel municipi amb una gran afluència de públic. La presència dels Sopa era una satisfacció entre els organitzadors.

El Boig de la ciutat, Si et quedes amb mi i l’Empordà són algunes de les cançons que van fer ballar els 530 assistents, molts d’ells presents també en el mateix esdeveniment de fa 30 anys. Durant tot el concert, crits de “Visca els Sopa” i interacció entre la banda i el públic, que cantava a capella totes les lletres.

Aquest any, l’Estiu Actiu gaudeix d’una oferta molt variada a nivell cultural on la música és una de les apostes principals.

El concert del 25è aniversari coincidia amb l’inici de la primera edició del F’Estiu.  El festival compta amb una programació de set concerts on, a banda de Sopa de Cabra, també hi actuaran Judit Neddermann, Andrea Motis i La Locomotora Negra, els encarregats d’abaixar el teló.
Amb els Sopa, l’Estiu Actiu va poder celebrar 25 anys d’èxit compartint amb la ciutadania un concert molt especial.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura