La Caiguda dels Déus obre el Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols

L'Agrupació Teatral Benet Escriva ha programat una desena d'obres i ha extremat les mesures de prevenció contra la Covid-19

Arrenca la quinzena edició del Concurs de Teatre Amateur amb totes les mesures de prevenció de la Covid19 però amb la voluntat de reivindicar que la Cultura És Segura.

La Caiguda dels Déus va ser la primera de les 10 obres que està previst que es representin fins el març al Teatre de Sant Feliu de Guíxols. La funció  ja estava programada en l’última edició del certamen, però es va haver de cancel·lar per l’esclat de la pandèmia.

L’obra retrata un moment molt precís de la crisi en les capes socials més privilegiades quan sorgeix i pren força el moviment nazi a Alemanya. La representació descriu el declivi i decadència d’una família aristocràtica germànica, propietària d’una indústria siderúrgica. Les diferents sensibilitats cap al govern de Hitler i la lluita pel control de l’empresa provoquen una autèntica tragèdia a la família i, alhora, la confusió entre allò que era convenient des del punt de vista de l’egoisme de classe i allò necessari davant d’una societat que havia perdut el nord.

Una votació popular escollirà l'obra guanyadora. La majoria de companyies venen de les Comarques Gironines però també n'hi ha d'altres punts del país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura