Torna el 'Mar de birres' a Palamós

Torna el 'Mar de birres' a Palamós
Palamós

Data: 18/09/2018

El proper dissabte 22 de setembre Palamós acollirà la tercera edició de la Mostra de Cervesa Artesana, 'Mar de Birres', que a partir de les 12 del migdia i fins a les 12 de la nit oferirà de manera ininterrompuda un ampli tast de cerveses artesanes elaborades a Catalunya.

Un espai privilegiat situat entre la platja i el port
Aquesta activitat es durà a terme, un any més, a l’esplanada del costat del port pesquer, coneguda també com l’estenedor de les xarxes, situada davant mateix de la platja Gran i prop del barri vell de Palamós. Un espai privilegiat que esdevé l'aparador idoni per a la realització de la mostra de cerveses artesanals amb més de 2000 m2 a l’aire lliure on poder gaudir d’aquesta proposta lúdica.

El "Mar de Birres" ofereix una variada mostra de cerveses artesanes amb la presència enguany de productors de La Bisbal, Vic, Berga, Arenys, Blanes, o l'Alt Maresme, que es complementen amb una zona de food trucks, on es podran degustar diverses especialitats de productes gastronòmics. A banda del tast, la mostra oferirà al públic visitant l’oportunitat d’aprofundir en la història i el procés d’elaboració de cervesa artesana, i amb aquest objectiu s'organitzarà a partir de les 17.30 h, tastos guiats de cervesa artesana, a càrrec de la cervesera Maquis. Per a la participació en aquesta activitat caldrà fer la inscripció el mateix dia de la mostra al punt d'informació de l'organització. A més, tots els assistents que ho desitgin podran votar la cervesa que més els hagi agradat, la qual cosa els permetrà participar en un sorteig, d’un val regal de 50 €, que es podran gastar en establiments comercials de Palamós associats a Fecotur. L'organització de la mostra també inclou un espai dedicat als més petits, amb tallers, jocs infantils i un concurs de dibuix, tot un ventall d'activitats que es duran a terme, de 12 a 14 h, al matí; i de 18 a 20 h, a la tarda. Els diners que es recaptin mitjançant les activitats infantils es destinaran a l'entitat local Pots, dedicada a la promoció d'activitats inclusives per a persones amb discapacitats.

La música i els concerts en directe seran l’altre punt fort de la festa que animaran durant tot el dia els visitants a la mostra. Els concerts previstos s’iniciaran a les 12.30 h, a l’hora del vermut, a càrrec del cantautor Pau Blanc. A les 19 h serà el torn del grup Litus 2; i més entrada la nit, a les 21.30 h, la formació Bigblack Rhino posarà el ritme al concert fi de festa.

Èxit de les dues primeres edicions
Les dues primeres edicions de la mostra "Mar de Birres" han comptat amb un destacat èxit de públic, amb l'assistència d'unes 4.000 persones en cada ocasió. Una xifra que es preveu que enguany segueixi creixent. La Mostra de Cervesa Artesana, "Mar de Birres" és organitzada per l’associació Kaòtikes, en col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós i l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura