Gran èxit d'audiència del Carnaval a TV Costa Brava que segueix aquest cap de setmana

Enterrada la sardina i ja en temps de quaresma al Baix Empordà se seguirà pecant aquest proper cap de setmana amb més Carnaval. Dissabte és el torn de la rua de Carnaval de la Bisbal d'Empordà per on hi desfilaran 27 colles sobretot procedents de Palamós, Calonge i Sant Antoni i la Bisbal d'Empordà. Després del gran cap de setmana de carnavals on Televisió Costa Brava va ser en directe a la rua de Sant Feliu de Guíxols, les dues rues de Platja d'Aro i l'exhibició de comparses de Palamós a més del Judici Sumaríssim del carnaval palamosí aquest cap de setmana s'oferirà en directe també la rua de la Bisbal d'Empordà que comença a les 4 de la tarda.

L'endemà diumenge és el torn del Carnaval de Calonge i la seva rua de carrosses i comparses. Després de la rua de Sant Antoni, que va tenir lloc diumenge passat, aquest primer de març 52 colles participaran a la rua calongina. Aquesta comença a les 4 de la tarda i desfilarà des de Mas Barceló per l'Avinguda Sant Jordi, fins arribar a la Plaça de la Concòrdia. Podran veure'n un resum l'endemà dilluns després de l'Informatiu Costa Brava. El Carnaval a Calonge encara s'allargarà fins al dimarts 3 de març amb la cercavila de la comitiva del difunt Carnestoltes, espectacle infantil i l’enterrament de la sardina.

Audiències espectaculars durant el primer cap de setmana de Carnaval

Aquest cap de setmana s'ha demostrat un any més que el Carnaval agrada i Televisió Costa Brava ja és el mitjà de comunicació de referència per seguir-lo. L'audiència acumulada per TDT ha sigut de mitjana un 75% més que un cap de setmana habitual i l'audiència mitjana un 1.400% superior. El dissabte va ser el dia amb més audiència acumulada, seguit pel diumenge i el divendres.El moment de les rues de Platja dAro i SantFeliu es van registrar pics d'audiència, també diumenge, tot i que inferior, durant l'exhibició de comparses. Els espectadors es quedaven de mitjana al canal entre 40 i 50 minuts seguint la programació carnavalesca. Aquestes són dades d'audiència mesurades en uns 3 mil televisors diferents.

A part de l'extraordinària audiència del Carnaval a Televisió Costa Brava és cada vegada més important també l'audiència del canal online. Aquest any s'han fet per streaming tots els programes que també s'han fet en directe per TDT a més de la rua de Carnaval de Palamós que tot i emetre's dissabte a la nit qui ho volia podia seguir-la en directe a través del web de Televisió Costa Brava.

El servei a la carta 'Busca la teva colla' ha sigut un gran èxit, acumula milers de visualitzacions

Una altra de les novetats, en aquest cas a la pàgina web, ha sigut el servei 'Busca la teva colla'. Des de TV Costa Brava s'han fragmentat els vídeos de les actuacions de les colles a les diferents rues que s'han realitzat a més de les actuacions de l'exhibició de comparses de Palamós. Són vídeos d'uns 4 minuts de durada que tenen centenars de visualitzacions, sobretot de l'exhibició de comparses alguns vídeos acumulen milers de visualitzacions. Sumats tots aquests vídeos amb els directes per TDT resulten dades extraordinàries dels milers de persones que han seguit el Carnaval per Televisió Costa Brava.

També les colles que participin a la rua dissabte de la Bisbal d'Empordà trobaran el vídeo de la seva actuació publicat a tvcostabrava.com.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura