Romanyà de la Selva celebra aquest diumenge la seva festa major amb llibre inclòs

Romanyà de la Selva celebra aquest diumenge la seva festa major amb llibre inclòs
Santa Cristina d'Aro

Data: 04/09/2019

Romanyà de la Selva, un dels quatre nuclis que integren el municipi de Santa Cristina d’Aro, celebra aquest diumenge, 8 de setembre, la seva festa major. La festa començarà a les 9 del matí amb la ruta de senderisme El bosc dels gegants. La ruta, que dura unes dues hores i és apte per a tota la família, tindrà el punt de sortida a l’aparcament del centre de Romanyà. A les 11 del matí, a la plaça de l’Església, tindrà lloc la presentació del nou volum, el sisè, de la col·lecció Temes Cristinencs,  “Romanyà de la Selva. El terme forestal de Santa Cristina d’Aro”, que impulsa l’Arxiu Municipal de Santa Cristina d’Aro.

La presentació del llibret anirà a càrrec de la regidora de l’Arxiu, Tina Gorina, i dels autors i coordinadors del llibret. Els autors del quadern, que es distribuirà gratuïtament a diferents punts d’atenció pública de l’Ajuntament, són Francesc Aicart, Gerard Bussot, Dolors Codina, Xavier Cortadellas, Albert Gamundi, Glòria Jara, Elvis Mallorquí, Albert Martí, Xavier Niell, Jaume Ramot i David Segarra, sota la coordinació de Miquel Correyero i Jordi Gaitx (arxiver municipal).

Després de la presentació del nou volum, cap allà a les 11,45 hores, la coral local Santa Cecília oferirà un concert. Mitja hora més tard, tindrà lloc l’ofici solemne. I ben seguit de la missa,  a la mateixa plaça, mitja audició de sardanes a càrrec de la cobla La Principal de l’Escala. Paral·lelament hi haurà un aperitiu per a tothom.

Aquesta és la darrera festa dels quatre nuclis que integren el municipi de Santa Cristina d’Aro. La primera festa es va fer a Solius, el mes de maig passat. El mes de juliol es va fer la de Santa Cristina. I el mes passat és va fer la de Bell-lloc, dedicada a Santa Maria.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura