El vi i la cuina de l'Empordà es promocionen en els Sopars Maridats

INTERVÉ: Joan Carles Sánchez, vicepresident de la Cuina de l'Empordanet

La Cuina de l'Empordanet, la Cuina del Vent i els cellers de la Denominació d'Origen Empordà uneixen esforços de nou per tirar endavant la campanya gastronòmica Sopars Maridats. La cuina i el vi del territori es promocionen mitjançant una fòrmula d'èxit que enguany arriba a la 7a edició. Seran 23 els restaurants que participaran en aquesta campanya que arrenca el 8 de febrer i que no es tancarà fins el 31 de maig. Gairebé 4 mesos per poder tastar algun dels menús que proposen els restaurants maridats amb vins de la DO Empordà i amb el valor afegit que cuiners i elaboradors de vins exposen als començals les característiques del vi i dels plats que es degusten.

El calendari de la campanya ja s'ha publicat i aquesta es presenta dilluns a Girona. Molts restaurants omplen les palces pel seu sopar maridat pocs dies després de la presentació i és que amb aquesta campanya els clients, majoritàriament de la zona, tenen l'oportunitat de sopar en els millors restaurants de l'Empordà en un maridatge de cuina i vi on et dónen a provar el millor vi del territori.

Aquest any Poma de Girona se suma al projecte gastronòmic i serà precisament aquesta fruita empordanesa el producte conductor de la campanya. Aquests 7 anys han servit per fidelitzar una clientela que sovint no en té prou amb un sopar maridat i es fa una ruta gastronòmica a mida.

IMATGES: YouTube Cuina de l'Empordanet i DO Empordà

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura