Els 30 anys dels guardons Premi Gla d'or al Museu del Suro de Catalunya

Palafrugell

Data: 31/10/2022

La pel·lícula "Suro", la Confederación Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas i el Futbol Club Barcelona reben el XXX Premi Gla d'Or. L'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya ha celebrat els 30 anys dels guardons en una gala al Museu del Suro de Catalunya.

El sector surer català s'ha reunit a la seva gala anual per celebrar els 30 anys dels Premis Gla d'Or, que des del 1990 entrega l'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya (AECORK) en reconeixement de les personalitats, institucions, professionals o iniciatives que amb la seva tasca reivindiquen el suro i els seus valors. La Nit de la Gala d'Or s'ha celebrat aquest divendres per primera vegada al Museu del Suro de Catalunya per fer-li també un reconeixement per la tasca pedagògica que fa. Ha estat la primera entrega dels premis que s'ha celebrat presencialment després de la pandèmia.

La pel·lícula "Suro", la Confederación Española de Consejos Reguladores Vitivinícolas i el Futbol Club Barcelona han estat els premiats d'aquesta trentena edició.

L'Associació d'Empresaris Surers de Catalunya és una entitat que aglutina les principals empreses fabricants i comercialitzadores de productes de suro que exporten als principals mercats vitivinícoles mundials. Durant el llarg dels anys, el premi Gla d'Or, l'han rebut desenes de figures i institucions com: Álvaro Palacios, el Comitè de la Champagne, la Federación Española del Vino, els germans Roca o Nandu Jubany.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura