Paisatges relacionals: una reflexió sobre el sentiment de pertinença i la família

Des d'aquest dissabte fins al nou de juny es pot visitar l'exposició Paisatges Relacionals, de l'artista Adela Picón. Situada a l'Antic Hospital, la mostra permet veure i escoltar les reflexions de diferents ciutadans sobre la família i el sentit de pertinença. Compta amb fotografies i també recursos audiovisuals. És una obra que reflecteix el canvi que està fent el Museu d'història de la ciutat, adaptant-se a nous models per l'equipament.

L'Exposició "Paisatges relacionals" ja llueix a la capella de l'Antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols. Una mostra on hi han participat diferents veïns i veïnes de Sant Feliu i que segueix la línia de la mostra "Societat Canviant".

L'exposició està dividida en cinc parts. Un vídeo amb nens i adults d'un barri de Berna; una secció que es diu "veus" on la població de Sant Feliu reflexiona sobre la família; un conjunt de fotografies fetes a partir de milers de diapositives de plantes; un vídeo titulat la salutació i una última part anomenada herència. Totes cinc reflecteixen les característiques de l'obra de Picón.

Aquesta aposta del Museu d'Història per exposicions d'aquest tipus demostren que l'espai està adaptant el model d'altres museus d'Europa.

Una exposició que reflecteix com és d'important que la ciutadania s'impliqui a l'hora de preservar el llegat de la societat a la història.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura