Cap Roig 2018 bat el seu propi rècord d'assistents amb 56.000 espectadors

Palafrugell

Data: 23/08/2018

Intervé: Juli Guiu, director del Festival de Cap Roig 

56.261 espectadors han passat pel Festival de Cap Roig 2018, una xifra de rècord que supera en 10.000 assistents als de l'any passat i representa el 21% de creixement. 

La joia d'estiu de Calella de Palafrugell ha aconseguit ni més ni menys que 21 sold outs del total de 29 actuacions nacionals i internacionals que s'han portat a terme a l'escenari dels Jardins de Cap Roig. 

Entre els noms destacats d'aquesta edició, que un any més ha teixit un cartell eclèctic que encaixi amb tot tipus de públic, s'hi troben Luis Miguel, Sting & Shaggy, Antonio Orozco,  Damien Rice, Maná, Juanes, Rosario, Morat, Sergio Dalma, Joan Baez, Roger Hodgson, Pablo López o Andrea Bocelli, que aquest dimecres ha tancat el festival. 

Altres dades destacades són la celebració de la nit solidària, enguany amb el concert d'Antonio José que va destinar els beneficis a la Fundació TRESC de Treball amb Suport a Palafrugell, o  la consolidació del Cap Roig Mini amb el Mag Lari i Dàmaris Gelabert. 

El Festival de cap Roig ha generat enguany un impacte econòmic de 18 milions d'euros, a més de crear 200 llocs de treball. 

Des de la organització destaquen la salut immillorable del certamen, que ha arribat a la majoria d'edat consolidat com una de les cites culturals de referència del sud d'Europa i sense trepitjar-se amb els festivals veïns. 
 
Cap Roig pot presumir també de ser el primer festival de música del món amb certificat Biosphere, que reconeix el compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, el foment del desenvolupament econòmic i oscial del territori, la contractació de persones en risc d'exclusió social o el mínim impacte ambiental entre d'altres. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura